Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

«Ο Αρχιμάγειρας της πολιτικής της τρικολόρ κυβέρνησης» !


Ο κ. Κουβέλης Φ , Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, όχι μόνο είναι «ο Καρατζαφέρης της Αριστεράς», αλλά εξελίχθηκε σε «εκπρόσωπος τύπου» της τρικολόρ κυβέρνησης και κατέληξε «προστάτης» της πολιτικής της κυβέρνησης και της Τρόικα...


Προστάτης και «τρομοκράτης» !
Τι μας είπε τελευταία ! «Η απειλή της χρεοκοπίας είναι ακόμη εδώ» ! ενώ τόνισε ότι «είναι εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση έχουμε βαθιά ύφεση, τίποτε δεν είναι δεδομένο».
Δηλαδή τι είχες «Γιάννη τι είχες πάντα» ! Όλη η πολιτική ψήφισης και εφαρμογής των μνημονίων, της προηγούμενης τρικολόρ κυβέρνησης, στηρίχθηκε ακριβώς στην απειλή της χρεοκοπίας ( που δεν θα έχουμε ευρώ αλλά δραχμή, τα παιδάκια μας δεν θα έχουν γάλα, οι παππούδες φάρμακα ) και άλλα τρομοκρατικά !!
Το πιο «τρομοκρατικό χαρτί» όμως είναι αυτό το οποίο, αναφέρει ότι: ««είναι εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση έχουμε βαθιά ύφεση, τίποτε δεν είναι δεδομένο»!
Δηλαδή «να καθίσετε στα αυγά σας» και να λέτε «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»!!
Αυτά έλεγε και η ΝΔ και όχι μόνο για να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους που σ΄ ένα βαθμό το πέτυχε….
Το ότι ο κ. Κουβέλης πάντα «δεξιοστρόφαρε» είναι δεδομένο και ιστορικά αποδεδειγμένο. Είτε σαν ΚΚΕ Εσωτερικού, είτε σαν ΕΑΡ είτε σαν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ είτε σαν ΔΗΜΑΡ…………!
Έτσι λοιπόν φτάνει με γελοιότητα να δηλώνει: «Αν υπάρχουν μισθολογικές και συνταξιοδοτικές ακρότητες θα το εξετάσουμε….»!!!!!!!!!!
Μήπως ξέχασε τι έλεγε στο ιδρυτικό συνέδριο της ΔΗΜΑΡ:
.....Τα μέτρα του Μνημονίου και των προϋπολογισμών μέχρι τώρα, οδηγούν όχι μόνο στην απελπισία και αποδιοργάνωση την μεγάλη πλειοψηφία των μισθωτών και συνταξιούχων αλλά και στη συρρίκνωση των μεσαίων στρωμάτων και των προοπτικών αναδιάρθρωσης και ενίσχυσης της παραγωγικής βάσης της χώρας....
……………………..
....Συνέπεια όλων αυτών ήταν, η οικονομία να υπονομευτεί μέχρι χρεοκοπίας και το δημόσιο συμφέρον να υποταχθεί στη σφαίρα της οικονομικής εξάρτησης. Ο πλούτος συγκεντρώθηκε σε λίγα χέρια, και η φτώχεια διαχύθηκε στους πολλούς....

Ποιες «άλλες ακρότητες» θέλεις να εξετάσεις κ. «Χατζατζάρη»…. !!!

Η κατρακύλα όμως συνεχίζεται…
Στο ιδρυτικό συνέδριο της ΔΗΜΑΡ τόνιζε: "..αρνητικό φόρο εισοδήματος για νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος…."

Τώρα δηλώνει: «το τέλος ακινήτων η κυβέρνηση αντιμετωπίζει να υπάρξει ελάφρυνση πέραν των αυξημένων δόσεων με διάκριση κοινωνικών κατηγοριών»

Τι μας λες ρε μάστορα..! Τι μας λες τώρα, όταν μας έλεγες μπαρούφες για ανάπτυξη, για δημιουργία θέσεων εργασίας και ειδικά για νέους, και τώρα μας λες για «ανάσχεση της ανεργίας» !, «αναθέρμανση της λειτουργίας της αγοράς»!, χαλάρωση του Τειρεσία»!.
«Ανάσχεση, αναθέρμανση, χαλάρωση», τι ωραίες λογοτεχνικές αλλά και δικηγορίστικες λέξεις Μπάρμπα –Φώτη!
Όμως η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με ΔΝΤ, Τρόϊκα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και τρικολόρ κυβερνήσεις ! αλλά και «ήσυχες» λεξούλες, ώστε εύκολα όχι μόνο να στηρίζεις την πολιτική της τρικολόρ κυβέρνησης αλλά να είσαι και ο άξιος εκπρόσωπος τους !

Μήπως Μπάρμπα –Φώτη, θα πάμε σύντομα για εκλογές? Μήπως έχεις αναλάβει εργολαβικά να ξαναζεσταίνεις επιχειρήματα για τι δεν γουστάρετε κινητοποιήσεις…
Ή μήπως προσπαθείς να δικαιολογήσεις τη συμμετοχή σου στην τρικολόρ κυβέρνηση και να αποδείξεις ότι ξεπέρασες τον εαυτό σου.. δηλαδή ότι είσαι κάτι περισσότερο από καρατζαφέρης της αριστεράς. «Ο Αρχιμάγειρας της πολιτικής της τρικολόρ κυβέρνησης» !



"meidanis" erkyna

ramnousia