Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Υποβάθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων από τη Moody’s


Σε υποβάθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου προχώρησε αιφνιδιαστικά σήμερα ο οίκος αξιολόγησης Moody’s. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οίκου Moody’s, οι Ολυμπιακοί Αγώνες προέρχονται από την Ελλάδα και έχουν «μολυνθεί» από την χρεοκοπία της χώρας...


Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας αντέδρασε έντονα στην υποβάθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ντικ Πάρτον δήλωσε πως θεωρεί πολύ κακό το timing της ανακοίνωσης της Moody’s -τρεις ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο κ. Ντικ Πάρτον τόνισε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν μολυνθεί από τον καπιταλισμό εδώ και δεκαετίες και αυτή η μόλυνση αντισταθμίζει τη μόλυνση που τους προκαλεί η προέλευσή τους από την Ελλάδα.

(Μια τέτοια είδηση -για υποβάθμιση των Ολυμπιακών Αγώνων από κάποιο οίκο αξιολόγησης- δεν θα είναι καθόλου περίεργη στο μέλλον, από την στιγμή που η επιβίωση των αγορών θεωρείται σημαντικότερη από την επιβίωση των ανθρώπων. Εγώ, βέβαια, περιμένω την ημέρα που ο οίκος Fitch θα υποβαθμίσει τον οίκο Moody’s.)
pitsirikos

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο το στομα σου και στου θεου τ'αυτι.
Ας αρχισουν να υποβαθμιζουν ο ενας τον αλλον στην αφανεια...!!!ψ

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο λίγο το link που στέλνω αλλά έχει μερικές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες για υλικό...

http://www.enikos.gr/lifestyle/64684,Paparizoy_by_night.html

Ανώνυμος είπε...

Ας ενημερωσει καποιος επιτέλους τη madamme moodys οτι οι ολυμπιακοι αγωνες δεν είναι εταιρεία, ή κράτος-εταιρεία-τσιφλίκι, αλλά ιδεώδες. Και ερχεται η χτεσινή να αξιολογήσει ποιούς, τους αρχαίους έλληνες...
Η μήπως θέλει να μας πεί το συγκλονιστικό και πρωτότυπο ότι η διαχείρησή τους είναι καταδικασμένη (προσχεδιασμένη) να πέσει έξω..;

tzes_s είπε...

Aν η μαλακία που μας δέρνει πληρωνόταν θα είχαμε ξεχρεώσει!
Ποιά είναι η πηγή του πιτσιρίκου? καλύτερα να μην βγαίνουν καθόλου τέτοιες αναρτήσεις.Ποιός ευαισθητοποιημένος σήμερα θέλει να πέφτει πάνω σε τέτοια κείμενα, που μόνο το χρόνο του τρώνε?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σαν Έλληνας, διατηρώ το δικαίωμα μου, και μυνήω την Διεθνή επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων, για χλεβασμό, εμπορευματοποίηση και γενικότερη παραποίηση της Ολυμπιακής Ιδέας. (Ντοπινγκ κλπ)

Ως εκ τούτου, ζητώ την ανάκληση και απαγόρευση της ονομασίας των αγώνων, ώς Ολυμπιακούς.

Εκτός και εάν:

A) Διαγραφεί στο σύνολό του, το χρέος εθνικό.

Β) Επιστραφεί στην Ελλάδα, το σύνολο του χρυσού και όχι στην Εθνική Τράπεζα, αλλά σε νέα Ελληνική Εθνική Τράπεζα.

Γ) Τακτοποιηθούν σε ένα βράδυ τα θέματα του τύπου FYROM, Βοριο-Ηπειρωτικό ζήτημα, Κυπριακό - Ένωση - Τουρκική επιθετικότητα κλπ.

Δ) Κατάργηση νομοθεσιών της UEFA που προάγουν, εάν όχι, επιβάλουν τον πολυ-πολιτσμό.

Ε) Σαφέστατα, αναδιαμορφωθούν σε αξιοπρεπή επίπεδα πάλι οι αγώνες,
αντί του τσίρκου, που έχουν καταντήσει.

Αυτά για αρχή, μπορεί ο κάθε λευκός Έλλην ιδοκτήτης της χώρας να προσθέσει τις ιδέες του επίσης,
και να προχωρήσουμε τάχιστα στην μύνηση.

Κανονικά εάν είχαμε πολιτικούς γάτους, θα το έκανε η κυβέρνηση αλλά ....

Ανώνυμος είπε...

MATHANE TWRA OLES OI KOYFALES KAI MILANE GIA TOYS OLYMPIAKOYS AGONES
POY TOYS EKMETALEVONTE OLOI OI MIZOFAKELADOROI KAI OI DAVAGIDIAPLEKOMENOI TIS EUROPIS GIA NA KANOYN TIS VROMIKES DOYLEIES TOYS KAI NA KONOMISOYN OI KOLOETERIES TOYS EKATOMIRIA.ENOITE OTI EINAI STO KOLPO KAI OI FILOI MAS OI AMERIKANOEUREOI.POIOS THA ARPAXEI TI MERIDA TOY LEODOS.
OI APLISTIA TOY ANTHROPOY POY MEXRI THA FTASI. TA EXOYN ISOPEDOSI OLA .