Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Άλλαξε φωτογραφία, εικόνα και όνομα συντάκτη στο άρθρο που σχολιάσαμε το newpost.gr


Kαι το όνομα αυτού... Αντώνης Σκυλλάκος! Ο άνθρωπος που έχυσε μελάνι για να γράψει τις ανθελληνικές του σκέψεις στο newpost.gr. Το anti-ntp.net δεν άφησε ασχολίαστο το άρθρο και επιθετικά αναρωτήθηκε: "Μα ποιος ηλίθιος έγραψε αυτό το άρθρο;" Το κοινό έδειχνε να συμφωνεί με το ερώτημά μας, μιας και όχι μόνο έκανε like στην απορία μας, αλλά αναρωτιόταν και αυτό... Κατατρομαγμένοι από την Κατακραυγή και την αντίδραση των αναγνωστών, το newpost έτρεξε να αλλάξει το όνομα συντάκτη και να ενημερώσει οτι είναι ο Γνωστός Μπολσεβίκος Αντώνης Σκυλλάκος. Ενημέρωσε και με σχόλιο:


"Τα αρχικά "ΑΣΚ" χρησιμοποιούνται από τον δημοσιογράφο Αντώνη Σκυλλάκο εδώ και 30 χρόνια.

Ο Τάκης Χατζής, που είναι στην Διαχείριση του newpost.gr μόλις αντελήφθη πόσο ανόητο ήταν το δημοσίευμα (μετά την γιούχα των αναγνωστών) διαχώρισε την θέση του.
"
Θα διαφωνήσω με τον συνάδελφο Αντώνη Σκυλλάκο που υπογράφει το συγκεκριμένο σχόλιο. Μπορεί να ήταν άστοχο και ανόητο το αστείο της αθλήτριας αλλά άστοχη και ανόητη ήταν κατά την κρίση μου και η απόφαση να μην πάει τελικά σους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε μια δημοκρατία ακούγονται όλες οι απόψεις. Μπορεί να διαφωνώ και γω με αυτό που έγραψε η ελληνίδα πρωταθλήτρια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την τιμωρήσω γιατί έχω άλλη άποψη. Πολύ ακραία και επιπόλαια η απόφαση να την «αποκεφαλίσουν».


Για να λάβει την απάντηση...