Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Κασιδιάρης: Έχουμε δικαίωμα να αποκαλούμε σκουπίδια τους μετανάστες"


Ένταση προκλήθηκε στην Βουλή από τα όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος υποστήριξε πως το κόμμα του έχει κάθε δικαίωμα να αποκαλεί τους λαθρομετανάστες... σκουπίδια...


Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, είπε πως η Ελλάδα είναι ο "ανθρωποφύλακας" της Ευρώπης και είναι "ανατριχιαστικό" οι μετανάστες να αποκαλούνται με όρους, όπως "σκουπίδια" και η χώρα μας "σκουπιδότοπος".

Ο Ηλίας Κασιδιάρης από την πλευρά του είπε χαρακτηριστικά πως η Χρυσή Αυγή έχει "κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί την ορολογία σκουπίδια για τους λαθρομετανάστες που έχουν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο την χώρα μας. Κάθε ημέρα μπαίνουν στην χώρα μας χιλιάδες εγκληματικά στοιχεία".

Μάλιστα αναφερόμενος στο περιστατικό της Πάρου όπου κακοποίησε βάναυσα την 15χρονη Μυρτώ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε πως: "Αν έκλεβε στο Πακιστάν η τιμωρία του θα ήταν διαμελισμός θα του κόβανε το χέρι".

"Η κοπελίτσα χαροπαλεύει και αυτό το σκουπίδι την περνά ζάχαρη στις φυλακές Αυλώνας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης.
πηγη