Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΞΑΝΑΦιμώνουν Το ΧΩΝΙ και στο Facebook – η αναφορά που μπορείτε να στέλνετε


Κάποιοι έσπευσαν να ΞΑΝΑστείλουν στο Facebook κακόβουλες αναφορές για την ιστοσελίδα μας με προφανή σκοπό και πάλι τη φίμωση μας. Σας καλούμε να αντιδράσετε και να τους στείλετε δυνατά το μήνυμα αγάπης και εμπιστοσύνης σας Στο ΧΩΝΙ της αντίστασης...

Για όσους δε γνωρίζουν τη διαδικασία: πάνω αριστερά στη σελίδας μας στο facebook, δίπλα στο “Σας αρέσει”, υπάρχει ένα βελάκι. Πατήστε το, βρείτε το “Αποστολή σχολίων και παρατηρήσεων” και στείλτε στο facebook την δική σας αλήθεια…

Η αναφορά που μπορείτε να στείλετε στο Facebook για να στηρίξετε τη νέα προσπάθεια μας που οι… επιτήδειοι προσπαθούν να φιμώσουν είναι η εξής:

Subject:
False facebook warning regarding www.toxwni.gr

Message:
For some reason facebook is warning users of malware/phishing threat when clicking on outgoing links to the www.toxwni.gr website.

I’d like to inform you that this warning is false and uncalled for.

www.toxwni.gr is the website of a nation-wide Sunday newspaper in Greece with 11,000 fans on facebook and poses no threat to the visitor.

Αν ήμασταν εφημερίδα διαπλεκόμενου μεγαλοεκδότου, δε θα είχαμε κανένα τέτοιο πρόβλημα. Αν ήμασταν (κατά το κοινώς λεγόμενο) λαμόγια που βομβαρδίζουν το κοινό του facebook με χιλιάδες “ανούσιες” αναρτήσεις, θα ήταν όλα καλά. Αν ήμασταν fanpage τρέντι προϊόντων πολυεθνικών, facebook group αυτοκινητοβιομηχανιών, θα ήταν όλα συστημικώς εντάξει!

Είμαστε, όμως, Το ΧΩΝΙ. Και παλεύουμε να μείνουμε ζωντανοί ώστε να ξυπνήσουμε τον ελληνικό λαό και να τον ενημερώνουμε για τα δεινά που τον περιμένουν από τα μνημονιακά αρπακτικά, μέσα και έξω από τη χώρα.

Είμαστε Το ΧΩΝΙ και με όπλο την αλήθεια και τη δίψα για ανάσταση αυτής της χώρας, παλεύουμε να φτάσει η καθαρή φωνή μας σε όσους το δυνατόν περισσότερους Έλληνες.

Είμαστε Το ΧΩΝΙ και ενοχλούμε το σύστημα. και το σύστημα ποτέ δε μένει αδρανές όταν κάτι γίνεται ενοχλητικό. Και φροντίζει, πάντα, να το καταπνίγει πριν γιγαντωθεί.

Δείτε τι έκαναν με το site μας. Eπειδή δεν υπάρχουν τα χρήματα κάποιου μεγιστάνα για να πλημμυρίσουμε όλη την Ελλάδα με διαφήμιση για το www.toxwni.gr, φροντίζουμε να το κάνουμε γνωστό στους φίλους μας μέσω της facebook σελίδας μας.

Και αίφνης, από την τρίτη ημέρα λειτουργίας του (!), το Facebook βγάζει μήνυμα… προειδοποίησης. “Σας παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί” γράφει το μήνυμα που κάνει αναφορά σε κακόβουλο λογισμικό και ηλεκτρονικό ψάρεμα.

Προφανώς, προφανέστατα, κάποιοι επιτήδειοι έσπευσαν να στείλουν δυσφημιστικές αναφορές για το site μας. Προφανέστατα, κάποιοι φοβήθηκαν τη δύναμη του. Κάποιοι δε θέλουν οι αλήθειες του να διαδοθούν μαζικότερα. Προφανώς, κάποιους ενοχλήσαμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Διότι, η αλήθεια και η δίψα για αντίσταση, είναι για κάποιους, αυτούς που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν την αλήθεια, “κακόβουλο” λογισμικό. Και η πουστιά (επιτρέψτε μας την έκφραση…) είναι για κάποιους τρόπος ζωής και έκφρασης.

Η δύναμη μας, είστε εσείς. Εσείς δίνετε δύναμη στη δύναμη μας… Σας καλούμε, λοιπόν, όλους εσάς τους φίλους μας, τους συνοδοιπόρους μας στο δύσκολο αγώνα μας κόντρα στα μνημονιακά κατεστημένα, να στείλετε μαζικά αναφορές στο facebook.

Εξηγώντας τους ότι Το ΧΩΝΙ είναι η αγαπημένη σας εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας και το www.toxwni.gr το αγαπημένο, ασφαλές σας site…

ΥΓ: Συμπτώσεις. Για να πάει η εφημερίδα στα περίπτερα, χρειάζεται… αγώνας. Για να πάει ο κόσμος στο site μας, χρειάζεται… προσπάθεια. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε όλοι πόσο ενοχλούν οι καθαρές φωνές το διαπλεκόμενο σύστημα φίμωσης και προβατοποίησης των Ελλήνων.

ΥΓ2: Να ξέρουν οι “κάποιοι” ότι με τέτοια “κολπάκια”, απλώς μας δίνουν κίνητρα και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Και αποδεικνύουν στο κοινό μας ότι δεν έχουν κάνει λάθος που μας εμπιστεύονται ως διαφορετικούς και καθάριους.
toxwni