Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ελλάδα: Η χώρα που θα ξαναγράψει παγκόσμια ιστορία!


Του Ανάργυρου Ξεπαπαδάκη

Ελλάδα. Αυτή η λωρίδα γης ήταν πάντα το ανάχωμα απέναντι στην τυραννία, στη βαρβαρότητα, στην εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο. Σε αυτό το ανθρώπινο τείχος από ελληνική σάρκα, συνθλίβονταν οι ορδές της ανομίας, της ασυδοσίας, της κτηνώδους δύναμης ενάντια στον πολιτισμό...


Όταν τελικώς η Ελλάδα έπεσε, ενσαρκωμένη στο κορμί του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, όλη η ανθρωπότητα βυθίστηκε στον σκοτεινό μεσαίωνα. Στην λήθη, στον σκοταδισμό, στην Ιερά Εξέταση, στο δουλεμπόριο, τη δεισιδαιμονία και τον φανατισμό του Καθολικισμού και των αιρέσεων.

Έπρεπε πάλι να ανάψει η σπίθα η ελληνική για να φέρει την αναγέννηση, το φως και το δικαίωμα στην ζωή. Η αρχή της αρετής ξεκίνησε από την Ελλάδα από την αντίσταση στη βαρβαρότητα και τη διαφθορά.

Μη γελιέστε. Ότι όμορφο υπάρχει στον πλανήτη, είναι ελληνικό. Από την δημοκρατία μέχρι την ευνομία. Από την τέχνη μέχρι την καλλιτεχνία. Από την μόρφωση μέχρι την επιστήμη. Από την άθληση μέχρι τους ανθρώπινους άθλους δια μέσου των αιώνων.

Τώρα το σκοτάδι επανέρχεται με τη μορφή του «χρηματοπιστωτικού συστήματος». Ο παγκόσμιος αχταρμάς βασισμένος σε χρηματιστηριακές τιμές και όχι αξίες, ως άλλος Ξέρξης επιτίθεται στο δίκαιο των λαών. Το δίκαιο - λέξη ελληνική, που φιλά στοργικά τον αδύναμο από το κτήνος, κινδυνεύει από τα σύγχρονα αργύρια υπό μορφή «άυλων τίτλων», άυλων τόκων και χρεών, άυλης κρίσης και τρομοκρατίας, που όμως θα οδηγήσουν σε μια αληθινή, οδυνηρή και καθ’ όλα «υλική» τυραννία. Σε έναν νέο μεσαίωνα.

Η επίθεση άρχισε πάλι στο αιώνιο μετερίζι της λευτεριάς, την Ελλάδα. Όπως τότε, όπως πάντα. Γιατί έστω και μυστηριακά, υποσυνείδητα, η Ελλάδα είναι η πατρίδα της Λευτεριάς και η κοιτίδα της. Ο Ύμνος της τραγουδά την λευτεριά (Ύμνος εις την Ελευθερίαν). Η σημαία της συμβολίζει την λευτεριά. (Ελευθερία ή Θάνατος).

Το άδικο λοιπόν, ήξερε πολύ καλά πού να χτυπήσει. Αυτό που δεν ήξερε είναι πως ακόμα η φλόγα καίει. Και θα τους κάψει όπως ο Ηρακλής τη Λερναία Ύδρα, όπως η Πυθία τους βέβηλους, όπως η Υπερμάχω τους εισβολείς.

Γιατί ο αγώνας δεν είναι ενάντια στην κρίση ή το όποιο χρέος. Είναι ο αγώνας για την επιβίωση, για την ίδια τη ζωή.

Και για μια ακόμη φορά η Ελλάδα καλείται να υπερασπίσει τις πανανθρώπινες αξίες, όχι τα αξιώματα των πολιτικών. Ελλάδα δεν είναι ούτε ο Παπανδρέου, ούτε το τραπεζικό σύστημα.

Ελλάδα είναι η πύρινη πνοή που πηγάζει από καρδιές ηρώων και διδάσκει την ελευθερία.
Ελευθερία για όλους!

Πρόγευση των προκλήσεων που θα βιώνει ο ελληνισμός και οι κοινωνίες σε κάθε σημείο του πλανήτη, βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Ίσως είναι συμπτωματικό, ίσως όμως είναι μήνυμα που δεν πρέπει να παρανοήσουμε.

Για όλα αυτά τα σημεία των καιρών έχει μιλήσει έγκαιρα ο Γέρνοντας Παΐσιος, πολλά χρόνια πριν διαμορφωθούν αυτές οι συνθήκες που αποκαλύπτουν ένα καλά μελετημένο σχέδιο δουλείας του ελληνισμού από την ελίτ των παγκόσμιων ολιγοπωλίων που θέλουν να μετατρέψουν τις πολιτισμένες κοινωνίες, σε αγέλες άβουλων καταναλωτών.

Ο Γέροντας Παΐσιος είχε προβλέψει την κρίση και την αιχμαλωσία του ελληνικού λαού μέσω δανείων. Έγκαιρα διαπίστωσε την παρακμή που επιβάλλει στην κοινωνία ο άκρατος καταναλωτισμός, η ξετσιπωσιά, η υποδήλωση στην ύλη, η οκνηρία και η ματαιοδοξία. Μόνοι σας μπορείτε να δείτε και να κρίνετε τα ντοκουμέντα.

Κανείς, εκτός από το νου και την καρδιά, δεν μπορεί να επιβάλλει την αλήθεια, και η αλήθεια είναι η σοφία. Είναι η γνώση, η οποία γίνεται δύναμη με την εγκράτεια και τον αγώνα. Αυτή είναι η ελευθερία και η ειδοποιός διαφορά του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, ως μαρτυρία αγάπης, όπου ο άνθρωπος αποτελεί το μέτρο και το επίκεντρο.

Έχω όμως μια αίσθηση ότι από την Ελλάδα θα ξεκινήσει μια επανάσταση ενάντια ενός συστήματος που διοικεί την ανθρωπότητα τα τελευταία 350 χρόνια. Όλοι οι λαοί έχουν φτάσει στην άκρη του νήματος και όλοι περιμένουν τη σπίθα.

Πιστεύω ότι σαν χώρα θα ξαναγράψουμε ιστορία, και μελλοντικές γενεές θα θυμούνται τους έλληνες σαν τον λαό που ξαναέδωσε τα φώτα στον κόσμο.

7 σχόλια:

Hactar είπε...

τι μας λες ρε φιλε?
Η αναγέννηση είχε είδη ξεκινήσει πριν την άλωση της Πόλης και συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια (σίγουρα με τη συμβολή των αραβικών μεταφράσεων της Ελληνικής γραματείας αλλά και των διαφόρων λογίων που εγκατέλειψαν ή ήδη είχαν εγκαταλείψει το παρηκμασμένο και διαλυμένο από το 1204 ανατολικό τμήμα της ρωμαικής αυτοκρατορίας που κάποιοι το βαφτίζουν Ελληνικό).

Για πια πυρινη πνοή μιλάς? Μοναδικές στιγμές αποτελούν η προσπάθεια λίγων καταπιεσμένων Ελλήνων και αρβανιτών να αποτινάξουν το ζυγό του άθλιου και οποσθοδρομικού κράτους(?) των Οθωμανων και των ντόπιων (Ελλήνων) κοτζαμπάσηδων καθώς και η κορυφαια για όλο τον κόσμο αντίσταση το 1941-1945 ενάνρια στην πανίσχυρη ναζιστική μηχανή.
Κι αυτή ακόμη η προσπάθεια βρήκε εμπόδιο από τους ντόπιους δοσίλογους πρόγονους των σημερινών χρυσαυγουλων

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας μασονοεβραίος (11:52) σχολίασε.

Ανώνυμος είπε...

Ενω ξεκινησες καπως καλα, τελικα μας ειπες αυτο που κυριαρχουσε στο μυαλο σου. Εισαι ενας ερυθροτσολιας και φανταζεσαι κοκκινα αυγα να σου παρουσιαζονται μπροστα σου.

Ανώνυμος είπε...

ξέρετε ιστορία και δεν είσαστε υπέρ των Ελλήνων. Η είσαστε βαλτοί για να μας κόψετε τη φόρα ή είσαστε ήδη νικημένοι χωρίς καν να προσπαθήσετε! να πάψετε να αποδυναμώνετε τους Ελληνες να πάτε στο Εξωτερικό να κάνετε τους ραγιάδες στους Γερμανούς! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ... ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΝΤΡΟΠΗ

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

με τέτοια αφύσικη και δολοφονική διατροφή, με την πτωματοψαροπροβατοαγελαδοκοτοαυγοφαγία, όλα νόστιμα και ανθυγιεινά, με τα πιάτα, πιρούνια, μαχαίρια, κουζίνες, κατσαρόλες κλπ, με τη σκοταδιστική μισάνθρωπη ανθελληνική και προδοτική εκκλησία μας, με τον σκοταδιστικό μισάνθρωπο ιουδαιοχριστιανισμό αποκλείεται να ξαναγράψουμε καμία ιστορία.
έτσι όπως είμαστε, χωρίς απαραίτητες γνώσεις για τον εαυτό μας (είμαστε ξένοι του εαυτού μας), χωρίς ίχνος ηθικής παιδείας, με την δολοφονική διατροφή που έχουμε ποτέ.
είμαστε ό,τι τρώμε. δεν έχουμε παιδεία. δεν έχουμε απαραίτητες γνώσεις για τον εαυτό μας, δεν έχουμε δύναμη και ενέργεια που χρειαζόμαστε.
για τον σκοταδιστικό, ανθελληνικό και προδοτικό ιουδαιοχριστιανισμό διαβάστε
Ιουδαιοχριστιανισμός
http://apollonios.pblogs.gr/tags/ebraiochristianismos-gr.html

Παυλιανισμός: Η Παγκόσμια Θρησκεία που ιδρύθηκε πριν δύο χιλιάδες χρόνια;
http://noetic-on.blogspot.gr/2008/01/blog-post_14.html

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ
http://kelsoskataxp.blogspot.gr/

Η ΔΙΑ ΕΓΚΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ
http://filostratos.pblogs.gr/2012/07/h-dia-egkhmatwn-epibolh-toy-ioydaioebraiohristianismoy.html

Καταστροφές Ελληνικών Ιερών - Μέρος 1ο
http://www.scribd.com/doc/17711118/

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟ 1940:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
http://humanisticecology.wordpress.com/2012/06/22/η-μεγαλη-προδοσια-τησ-ορθοδοξιασ-το-1940φ/

ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Ο ΟΡΚΟΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!!Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ!!
http://apollonios.pblogs.gr/2012/08/spanio-eggrafo-o-orkos-ypotaghs-twn-hristianwn-patriarhwn-stoys-.htmlhttp://apollonios.pblogs.gr/2012/08/spanio-eggrafo-o-orkos-ypotaghs-twn-hristianwn-patriarhwn-stoys-.html

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΓΑΜΟΣ = ΕΒΡΑΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ
http://humanisticecology.blogspot.com/2012/04/blog-post_19.html

ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΠΑΣΧΑ
.
http://humanisticecology.blogspot.com/2012/05/blog-post_04.html

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΤΙΣΤΙΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ
http://filostratos.pblogs.gr/2012/08/katastrofes-arhaiwn-nawn-kai-poies-ekklhsies-htistikan-panw-toys.html

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ:Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ! Η ΑΘΕΪΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ - Άθεος ή αθεϊστής; Περί αθεΐας, αθεϊσμού και παράλογων ορισμών ο λόγος
http://humanisticecology.blogspot.com/2012/03/blog-post_30.html

Χωρίς Θεό - Η θρησκευτική πίστη δεν αποτελεί προϋπόθεση για την υγιή ευημερία των κοινωνιών
http://humanisticecology.blogspot.com/2011/01/blog-post_25.html

ΑΘΕΪΑ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=524

Ελληνισμός
Έλληνες Εναντίον Χριστιανών
http://www.facebook.com/groups/287047854722499/

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
http://apollonios.pblogs.gr/

Αριστοτέλης
Οι προσκυνήσεις και οι αλλοιώσεις της ορθίας στάσης είναι το κύριο χαρακτηριστικό των βαρβάρων.

Φρ. Νίτσε: Καταδικάζω τον Χριστιανισμό

Απαγγέλλω κατά της χριστιανικής Εκκλησίας την εσχάτη όλων των κατηγοριών. Τον θεωρώ ως την μεγαλύτερη διαφθορά ... Μετέβαλε κάθε αξία σε απαξία, κάθε αλήθεια σε ψέμα, καθετί έντιμο σε αχρειότητα. Τον θεωρώ ως την μεγαλύτερη κατάρα και διαστροφή, το μεγαλύτερο εκδικητικό ένστικτο, που προκειμένου να επιβληθεί χρησιμοποίησε κάθε μηχανορραφία και υποχθόνιο μέσο, δεν δίστασε μπροστά σε καμιά μικροπρέπεια. – Τον ονομάζω το ανεξίτηλο στίγμα της ανθρωπότητας....
Το σκότος του Χριστιανισμού, έσβησε το Αρχαίο Ελληνικό Φως

Ο Χρυσόστομος απαγόρευσε τα ελληνικά ονόματα
«Κανείς δεν πρέπει στα παιδιά του, των (Ελλήνων) προγονών να καλεί τα ονόματα, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά αυτά των δικαίων, (της Παλαιάς Διαθήκης).»
Ι. Χρυσόστομος, Περί Κενοδοξίας και πώς δει τους Γονείς Ανατρέφειν τα Τέκνα (690) 641.65.κ.α.

Εκκλησία και ζόμπι
Αυτοί που πάνε στην εκκλησία, γίνονται ζόμπι και θέλουν να πεθάνουν γρήγορα, για να πάνε στο βασίλειο του ουρανού

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

πολλά άρθρα για την τη σιωπηλή καθημερινή γενοκτονία όντων που δεν ανήκουν στο ανθρώπινό γένος, το Άουσβιτς, Νταχάου και Μπούχενβαλντ των ζώων, με θέματα που έχουν σχέση με την Ηθική Παιδεία, πολιτισμό, μη Βία, συνύπαρξη, διατροφή, υγεία, κατεστημένη ιατρική, εναλλακτική ολιστική θεραπευτική, αυτοθεραπεία, σωματική και ψυχική υγεία, veganism, raw veganism, breatharianism στο μπλόγκ μου Vegan Ουμανιστική Χορτοφαγία -
http://humanisticecology.blogspot.gr
Κοινωνίες πολιτισμού, φως, συνειδητά χορτοφάγων, ωμοφάγων και φρουτοφάγων, οργανώσεις, ακτιβισμός, σελίδες για τη διατροφή, υγεία, ηθική, μη Βία, vegan αθλητές, χορτοφαγικές συνταγές, vegan συνταγές
http://humanisticecology.blogspot.com/2010/06/blog-post_02.html

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

περισσότερα στα μπλογκ σαϊτ μου

ΛΑΪΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - http://ecofruitarian.blogspot.com/

Vegan Δημοκρατία - http://www.vegandemocracy.blogspot.com/

Άμεση Οικολογική Ουμανιστική Vegan Δημοκρατία http://www.humanisticecology.wordpress.com/

Ορθή Δράση - http://www.veganecology.blogspot.com/

Facebook - http://facebook.com/ecofruitarianvaskafataridis

Ωμοφαγία και Ωμομονοφαγία - http://www.omofagos.blogspot.com/

Φρουτοφαγία - http://www.fruitariangoldendiet.blogspot.com/

Scribd 1 – http://www.scribd.com/vkafataridis

Scribd 2 – http://www.scribd.com/a974675

Scribd 3- http://www.scribd.com/vkafatar

Netlog - http://el.netlog.com/ecofruitarianvaskafataridis

Youtube - http://www.youtube.com/user/veganvkafataridis?feature=mhee

Vegan.gr - http://vkafatar.typepad.com/blog/