Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Δεύτερη η ΝΔ. Πάει το bonus των 50 βουλευτών…..


Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρίας VPRC που δημοσιεύει η εφημερίδα “Η Ελλάδα αύριο”, ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε πλέον στην πρώτη θέση, ενώ η ΝΔ υποχωρεί σε σχέση με τις τελευταίες εκλογές. Εκπληκτική είναι η άνοδος της ΧΑ και εκκωφαντικές οι..
πτώσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στην πολιτική αφάνεια.

Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής της VPRC,… πρώτο κόμμα εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με 30%, και ακολουθούν η ΝΔ με 28%, η Χρυσή Αυγή με 12%, το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, το ΚΚΕ με 6% και η ΔΗΜΑΡ με 4%.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με βάση αυτά τα ποσοστά, η ΝΔ έχει ήδη απολέσει το bonus των 50 βουλευτών που της δίνει ο (αντιδημοκρατικός) εκλογικός νόμος, με βάση το οποίο μας κυβερνάει και λαμβάνει τα σκληρά μέτρα.

Πέτρος Χασάπης

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιος ΣΥΡΙΖΑ 30% ποια ΝΔ 28% ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ? Πλάκα μας κάνετε? Για κατεβείτε στον λαό και δεστε τι ποσοστά έχουν... Η ΝΔ είναι γύρω στο 12% και ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ έχει πέσει στο πολύ 14% αυτά εξάλλου είναι και τα προγνωστικά που μου έστειλε ενας ομογενής. Δεν μασάμε πλέον ξέρουμε πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει ο καθένας. Α και η ΧΑ δεν έχει ανέβει τόσο πολύ το ΠΑΣΟΚ είναι στον πάτο και Η ΔΗΜΑΡ ανύπαρκτη. ΕΛΕΟΣ πιά με τις δημοσκοπήσεις τις πουλημένες. ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΗΝ ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΔΗΜΑΡ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ... ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ... ΟΥΤΕ ΚΚΕ ΕΙΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

αν εχουμε αισθηση του τι ρολο επιτελουν ολοι αυτοι που εμπλεκονται με εξουσια και μμε,τοτε το μονο που θα βγει απο τις δημοσκοπισεις ειναι ενα....ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

πλακα μου κανεις ρε 9:07?αυτοι που τους ψηφισαν κ τον ιουνιο θα τους ψηφισουν!δε μου κανουν κ τοσο εντυπωση αυτα τα ποσοστα αν ειναι αληθινα

Γιώργος Γέροντας είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Μην απαντάτε σε τηλέφωνα ‘Δημοσκοπήσεων’
και μην ασχολείστε με τις ‘δημοσιευμένες’ δημοσκοπήσεις
γιατί λένε μισές αλήθειες με σκοπό να δικαιολογούν ‘νέα μέτρα’ ή να 'φτιάχνουν' την γνώμη γνώμη.

Δείτε ποιοι κρύβονται πίσω από τις ‘εταιρείες δημοσκοπήσεων’ :

http://www.katohika.gr/2012/05/90.html

Ανώνυμος είπε...

KATA THN GNOMI MOU MAS PAIZOUN PAIXNIDI!!!PALIA HTAN ΝΔ Η ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΑΙΧΝΕΙΔΙ ΑΠΟ 1975 ΤΟΡΑ ΕΧΟΥΜE ΝΔ Η ZIRISA OLI EINAI KATO APO THN KOUKOULA KAI MAS DOULEBOUN!!DI8EN ANTIKIBERNISH O ZIRISA (PSIFISOUN ABERTA (NIXTA EIS BAROS TON ELLHNA)NOMOS XORIS NA TA KSERI O LAOS!!MASI PAISOUN OLOI TO PAXNIDI!!KAI EMEIS TA PROBATA TA PISEBOUME!!FRONTISOUN GIA AFTO MESON MME!!

Ανώνυμος είπε...

Και όμως παιδιά, τα ποσοστά μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι αλλά η ΝΔ κοντά στο 24% παίζει να είναι. Μην κοιτάτε τον εαυτό σας ή τοπυς συγγενείς που τυχόν μιας υψηλής νοημοσύνης έχουν καταλάβειτι είναι ΝΔ. Έχω μιλήσει με αρκετά άτομα ψηφοφόρους της ΝΔ και τα άτομα είναι απίστευτα χαμηλής νοημοσύνης. Ο ένας μου έλεγε ότι "είναι αρχή ακόμα και πιστεύει στον ΣΑΜ", ο άλλος έλεγε " οι ΠΑΣΟΚτσήδες θα ρίξουν τον ΣΑΜ λόγω των μέτρων", ο άλλος είπε " ο ΣΑΜ ψήφισε το μνημόνιο, ώστε να πει στην Τροικα μετά ότι ο λαός είναι εναντίον μου και δεν μπορώ να ψηφίσω άλλα μέτρα", ένας άλλος είπε "Κοίταξε ο Αντώνης καθαρίζει για αρχή τους μετανάστες" κτλ κτλ. Δυστυχώς, μάγκες κυκλοφορούν όντως 25% ΝΔ γιδοπρόβατα που δεν έχουν αντίληψη. Μην κρίνετε από την νοημοσύνη την δική σας.

Ανώνυμος είπε...

Όντως ρε παιδιά οι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι όλοι γίδια με νοημοσύνη πιθήκου. Γιαυτό ας τρέξουμε όλοι να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή, που διαθέτει όλο επιστήμονες και πανεπιστημιακούς για στελέχη. Να ''ξεβρομίσει'' και ο τόπος μας.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικη γνωμη;
Τεινω να πιστεψω την απλη δημοσκοπηση του 9:07.
Ο λογος ειναι απλος:
Τον Ιουνιο δεν ειχαν ερθει ακομη τα "χαρατσια", ουτε τα εκκαθαριστικα (πειτε μου οτι δεν εγινε σκοπιμα).
Μολις ανακοινωθουν τα μετρα του Αντωνακη, ελατε να μου πειτε...